Nyheter

Secits Holding AB säkrar kapital för den nuvarande expansion och förvärvsplanen

Styrelsen i Secits Holding AB som i maj i år tecknade ett avtal med Formue Nord om en konvertibelbaserad finanslösning har nu beslutat att utnyttja 6Mkr av ramen på 12Mkr för att stödja verksamheten som nu är inne i en väldigt expansiv fas.

Bakgrund och motiv
Secits har under året tecknat flertalet stora avtal i alla sina affärsområden och med den förvärvsplan som föreligger säkrar nu företaget kapital för att trygga expansionstakten. Ökad efterfrågan på företagets tjänster där IT-Säkerhetsbranschen växer i kombination med en ny kameralag som underlättar affärsläget och en allmänt positiv inställning till trygghetskameror i samhället ger Secits en väldigt bra position att växa snabbare än planerat.

Den konvertibelbaserade finanslösningen publicerades 2018-05-30 med ett förtydligande 2018-05-31. Denna information finns att tillgå på företagets hemsida under IR.

2018-10-17

För ytterligare information:

Gerhard Larsson
Styrelseordförande
Tel: 070 517 1718
E-post: gerhard_larsson@yahoo.se

Hans Molin vd
Tel: 073 049 8955
E-post: hans.molin@secits.se

Eminova Fondkommission AB (www.eminova.se) är emissionsinstitut och rådgivare i samband med de planerade transaktionerna.

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 oktober 2018 klockan 11:25 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.