Investor relations

På den här sidan kan du hitta finansiella rapporter, nyheter och annan information som rör SECITS.

Ledning

Hans Molin VD

Född 1965. Senast verksam under 7 år som VD för Infratek Security Solutions AB, ett publikt företag i Infratek koncernen som låg listade på Oslos börs. Hans var VD för Sverige och Finland och ansvarade för säkerhetsleveranser i norden och globalt. Han var affärschef och affärsutvecklingschef i Niscayah AB under 5 år, under dessa år ansvarade han för försäljningsteam på Niscayah och ansvarade för utveckling av nya säkerhetstjänster inom Retailsegmentet gällande "Sales Push" och "Go to market" för nya tjänster på den svenska och globala marknaden. Han utförde uppdrag i USA, Spanien, Tyskland, England, Frankrike och i Norden. Som CTO under nästan 9 år på Securitas Systems AB ansvarade han för att utveckla strategi, tekniska plattformar och tjänsteleveranser från larmcentral (SOC). Hans var under 7 år avdelningschef på Securitas AB gällande säkerhetsinstallationer inom bank och offentlig sektor. I ansvaret låg också en uppgift att ta hand om den tekniska säkerheten för Securitas största kunders ledning och ägare.

Aktieinnehav (i Secits): 490 000

Daniel Fäldt CFO

Född 1977. Daniel tidigare arbetat över 10 år på Baker Tilly Asplunds AB med huvudsak redovisnings och revisionsuppdrag och han har bred kompetens inom dessa områden. Under tiden på Baker Tilly Asplunds AB var Daniel SECITS huvudsakliga resurs inom redovisningsfrågor som konsult under 5 år. Daniel är genom detta mycket insatt i koncerns affärer och affärsmodell. Han är utbildad inom företagsekonomi vid mittuniversitetet i Sundsvall. Från sin tid inom Baker Tilly har Daniel även erfarenhet kring utveckling och framtagande av nya IT-baserade redovisningstjänster."

Aktieinnehav (i Secits): 0

Per Holmgren COO

Född 1976. Per är en av grundarna av verksamheten. Per har lång erfarenhet från IT- och säkerhetsbranschen och varit drivande i utvecklingen av bolaget och dess affärsområden. Per är entreprenören som de senaste 15 åren varit delaktig i uppstart & uppbyggnad av ett antal bolag i säkerhetsbranschen. Pers styrkor ligger framförallt i ledarskap, affärs- och verksamhetsutveckling samt strategiarbete. Per ingår i styrelsen som ledamot i SECITS Holding

Aktieinnehav (i Secits): 1 304 365

Dick Larsson Affärsområdeschef Myndigheter

Född 1961. Startat det egna inredningsföretaget Dina mått och drev det i 14 år, företaget utförde leveranser till bl.a. Telia och Expert butikerna i Sverige. Under 4 år var Dick verksam som delägare och försäljningschef i AM System Sverige AB, ett dotterföretag till Danmarks då största inredningsföretag AM System Silkeborg A/S.

1996 startade Dick Montörkonsulten Sverige (MKS) som två år senare förvandlandes till MKS Sverige AB. MKS blev en av Sveriges ledande säkerhetsleverantörer med kunder som nordens stora hamnar, Nordea, Offentliga myndigheter, Lidl och Netto. MKS huvudkontor ligger beläget i Helsingborg och företaget har också kontor i Stockholm, Göteborg, Kolding i Danmark samt i Oslo. Huvudprodukterna är kameralösningar, varularm, kundräknare och skyddsvästar. I juli 2017 förvärvades MKS Sverige AB av SECITS holding AB.

Antal aktier (i Secits) 133 479

Robert Johansson Affärsområdeschef Bank

Född 1971, Robert har seden 1989 arbetat med CCTV lösningar och varit verksam i bolaget från starten 1996 och genom åren byggt upp affärsområdet bank och finans. Robert Johansson var VD för bolaget ScandiSec AB innan det 2016 förvärvades av Secits. I dag är han Affärsområdeschef Bank med ansvar för alla svenska storbanker och lokala bankkedjor som SECITS har som sina kunder.

Aktieinnehav (i Secits) 390 000st

Stefan Wahlman Affärsområdeschef Retail

Född 1970, Tidigare IT konsult och delägare i ett IT konsultbolag. Stefan har sedan år 2005 arbetat med IP-baserade kameralösningar hos Svensk Säkerhetsvideo, Prio Security och Nordic Alarm samt de senaste åren hos Infratek Security Solutions som ansvarig över affärsområdet CCTV.

Stefan har en hel del utbildningar & certifieringar däribland "SBSC Behörig ingenjör CCTV" och "Axis Certified Professional"

Aktieinnehav (i Secits): 125 000 

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Några av våra samarbetspartners