Nyheter

SECITS tecknar avtal med ett svenskt ledande modeföretag om kamera- och molnbaserade varularmslösningar

SECITS har ingått avtal med ett ledande svenskt modeföretag om leverans av kamera- och molnbaserade varularmstjänster. Modekedjan har flera hundra butiker i Norden men även i Europa. SECITS kommer att utföra implementation av säkerhetslösningar i flera länder där modeföretaget verkar.

Avtalet som dels ger intäkter vid implementation av säkerhetsutrustning i butikerna ger också en långsiktig intäkt via tjänsteleveransen som ökar SECITS portföljsintäkter. SECITS uppskattar värdet av denna beställning till 2-3 miljoner årligen vid tidpunkten för avtalsskrivandet.

Kameror och varularm kan genom en säker internetuppkoppling hanteras via SECITS driftcentral. I tjänsten ingår support och drifttjänster. Support och drift är utformat som ett månadsabonnemang.

- Då vi nu tecknat detta avtal ser jag det som ett fint betyg på att våra lösningar ligger helt rätt i tiden med att stödja Retails behov av kontroll och säkerhet med de risker och utmaningar som aktörerna inom Retail idag står inför. En stor svinnproblematik samt ökade krav på varornas tillgänglighet där nya köpbeteenden ställer stora krav på att driva butikshandel kräver innovativa och moderna lösningar säger Hans Molin, VD på SECITS.

- Det nya avtalet är ett ytterligare bevis för att vi har ett konkurrenskraftigt och väl anpassat erbjudande för retailbranschen, detta ger fina förutsättningar för fortsatt stark tillväxt för oss, säger Hans Molin.

2018-08-13

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: hans.molin@secits.se
Webbplats: www.secits.se

Om Secits
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 2018-08-13 klockan 09:15 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.