kameraovervakning-multi-site

Nyheter

SECITS ingår samarbete med Checkpoint Holding

SECITS Holding AB blir nationell servicepartner i Sverige och Danmark till Checkpoint Holding. Samarbetsavtalet innebär att SECITS får ett omfattande serviceuppdrag för Checkpoint, som bland annat omfattar ett hundratal installationer av varularmsystem per år.

Avtalet löper tre år och omfattar ca 2 500 servicetimmar per år. SECITS kommer även att kunna erbjuda andra tjänster till Checkpoints kunder, såsom kamerabevakning, inbrottsskydd och larmcentralstjänster.

"Detta är ett viktigt samarbete för SECITS som har möjliggjorts genom vårt målmedvetna arbete med att stärka och bredda SECITS kompetens. Avtalet kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt", säger SECITS VD Jonas Lundberg.

"Som ett kundcentrerat företag är Checkpoints mål att erbjuda konsekvent mervärde till detaljhandeln. Checkpoint är därför glada att kunna meddela att Secits är vår auktoriserade servicepartner för den svenska och danska marknaden", säger David Perez, EMEA Channel & Portugal Business unit Managing Director på Checkpoint.

Checkpoint Systems, Inc. är en ledande tillverkare och leverantör av lösningar för produktidentifiering, spårning, säkerhet och butikskommunikation för detaljhandeln och deras distributionskedjor. Checkpoints tjänster syftar till att öka kundernas försäljning och skydda deras lönsamhet. Företaget är listat på New York Stock Exchange och har ca 3 900 anställda

För ytterligare information:

Jonas Lundberg, CEO

E-post: investor@secits.se

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: certifiedadviser@penser.se

Filer för nedladdning
2022-08-16
Regulatorisk

Säkerhetsföretaget Secits har erhållit certifiering enligt SSF 1015 (Certifierad anläggarfirma inbrottslarm). Certifieringen är del av bolagets utveckling mot att bli en komplett teknisk säkerhetsleverantör.

2022-08-11
Regulatorisk

Styrelsen för Secits Holding AB har påbörjat rekryteringen av en ny VD. Tf VD Jonas Lundberg lämnar säkerhetsbolaget i samband med att hans nuvarande interimkontrakt löper ut i slutet av oktober.

2022-07-13
Regulatorisk

Arne Nyvelius tillträder rollen som ny CFO för Secits-koncern den 15 augusti 2022. Arne har en gedigen bakgrund inom teknik- och serviceintensiva bolag och kommer närmast från Cell Solar Nordic AB där han varit både CFO och COO.

2022-07-12
Regulatorisk

SECITS Holding AB blir nationell servicepartner i Sverige och Danmark till Checkpoint Holding. Samarbetsavtalet innebär att SECITS får ett omfattande serviceuppdrag för Checkpoint, som bland annat omfattar ett hundratal installationer av varularmsystem per år.

2022-05-19
Regulatorisk

För att bättre serva små och medelstora bolag startar Secits ett affärsområde som ska erbjuda säkerhetslösningar särskilt utformade för framförallt butiker, retailkedjor, lokaler och industrilokaler.

2022-05-10
Regulatorisk
1
2
...
17
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.