Nyheter

Secits byter till Erik Penser Bank som Certified Adviser

IT-säkerhetsföretaget Secits Holding AB meddelar idag att man avser att byta Certified Adviser från Eminova FK till Erik Penser Bank AB. Bytet sker den 1 december 2018.

Secits är upptaget för handel på Nasdaq First North, vilket innebär att företaget måste ha ett avtal med en Certified Adviser. En Certified Adviser har en kontrollfunktion i förhållande till Nasdaq First North och skall tillse att regler och krav som är förknippade med att vara upptagen till handel på marknadsplatsen följs. En Certified Adviser har också en rapporteringsskyldighet ifall regler inte följs.

Hans Molin, VD Secits kommenterar:
"Som en del av vår plan för marknadskommunikation ser vi kontinuerligt över våra samarbeten, såväl kring vår affärsverksamhet som kring aktiviteter kopplade till kapitalmarknaden. Vi tackar Eminova för ett engagerat stöd under vår uppbyggnadsperiod och ser nu ser fram emot att inleda ett samarbete med Erik Penser Bank AB som Secits nya Certified Adviser."

2018-11-22

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: hans.molin@secits.se
Läs mer på: www.secits.se

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.