Nyheter

Nina Kronberg ny CFO på Secits

Säkerhetsbolaget Secits har rekryterat Nina Kronberg som ny CFO och medlem av ledningsgruppen. Daniel Fäldt övergår till att uteslutande vara CTO.

Nina Kronberg kommer närmast från Triboron International där hon som CFO genomfört kapitalanskaffningar, och haft en central roll i bolagets First North-notering. Hon har tidigare också varit CFO på Voddler och innehaft en rad olika CFO och ekonomichefsroller.

Tidigare CFO Daniel Fäldt utses samtidigt till CTO och kommer att driva teknikutvecklingen inom Secits för att säkerställa övergången till en Software-as-a-Service, där säkerhetslösningar levereras som abonnemang.

"Vi stärker Secits för att kraftfullt kunna driva vår strategi för tillväxt i en SaaS-modell. Daniel har en viktig roll i att utveckla teknik som stärker detta erbjudande, framförallt på tjänstesidan och med Nina som CFO stärker vi också finansfunktionen", säger Jens Wingren.

Secits antog våren 2020 en tillväxtstrategi med abonnemangstjänster särskilt utformade för specifika kundgrupper, bland annat inom bygg & fastigheter, industri och kollektivtrafik.

För ytterligare information

Jens Wingren, CEO

Tel: 073-037 90 70

E-post: jens.wingren@secits.se

Om Secits

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 4 september 2020 klockan 13:00 CET. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.