Nyheter

Ledande dagligvarukedja ingår avtal med SECITS

En av Sveriges ledande dagligvarukedjor kopplar upp ca 1 500 trygghetskameror från drygt 100st butiker till Secits driftscentral. Kunden har ett stort nät bestående av flera hundra butiker. Avtalet är värt ca 500 000kr/år och avtalet är tecknat på 3 år.

Avtalet innebär trygghet 7/24, minskad lokal administration och central kontroll av att den investering som gjorts i säkerhet och trygghet säkerställs på bästa sätt.

Förtroende från denna stora kund är vi väldigt stolta över. Skalbarheten som våra IP baserade lösningar erbjuder vilka paketerats efter kundens önskemål på ett kostnadseffektivt sätt visar att vår affärsidé ligger helt rätt i tiden säger Hans Molin, VD på Secits.

I och med avtalet driftar vi nu totalt drygt 35 000 st. kameror, vilket så klart är mycket glädjande, fortsätter Hans Molin

Så funkar det
Säker internetuppkoppling av IP kameralösningarna hanteras centralt, från driftcentralen. Driftcentralen sköter löpande driftsövervakning, service och support samt uppdateringar av programvaror. I och med den centrala övervakningen kan kundens personal koncentrera sig på att driva butiken på bästa sätt och samtidigt känna sig tryggare i sin verksamhet.

Secits har stora myndigheter, banker och detaljhandelskedjor som långvariga kunder.

2018-10-12

För ytterligare information:

Hans Molin VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: hans.molin@secits.se
Läs mer på: www.secits.se

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 oktober 2018 klockan 11:30 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.