Nyheter

Secits Holding AB (publ) tecknar avtal med Statlig myndighet.

Secits Holding har tecknat ett avtal med en statlig myndighet där bolaget ska utföra vissa säkerhetstjänster. Avtalet löper som längst 7 år, med en grundersättning om ca 1,5 miljoner sek årligen.

"Avtalet har en grundstruktur som är mycket attraktivt för den utökade verksamhet som Secits nu bedriver, där passagesystem, inbrottslarm och lås kan offereras i samband med den redan etablerade expertisen inom CCTV", säger Erik Bech-Jansen, VD och Koncernchef. "Utöver de grundläggande tjänsterna som är kontrakterade, ingår det avrop för större volymer av utrustning och tilläggstjänster i avtalet som tecknats".
Avtalet börjar gälla med omedelbar verkan.

För ytterligare information:

Erik Bech-Jansen, CEO

E-post: investor@secits.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Secits Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggöranden den 31 augusti 2021 kl. 09:00 CEST.

Om SECITS-koncernen Secits och Säkra utgör spjutspetsföretag inom säkerhets och trygghet, däribland kamera-, larm-, passagesystem, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: certifiedadviser@penser.se

Filer för nedladdning

IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.