Nyheter

Kommuniké från extra bolagsstämma i SECITS

På SECITS Holding AB (publ):s extra bolagsstämma den 23 december 2021 beslutades bland annat följande:

· Att som nya styrelseledamöter välja Carl-Gustav Nilsson och Ann-Charlott Salomonsson. Carl-Gustav Nilsson och Ann-Charlott Salomonsson ersätter styrelseledamöterna Jens Wingren och Ulrika Strömberg som entledigats på egen begäran

· Att som ny styrelseordförande välja Carl-Gustav Nilsson.

· Att, i enlighet med styrelsens förslag, införa ett långsiktigt personaloptionsprogram om högst 800 000 personaloptioner, där varje personaloption berättigar innehavaren att teckna en ny aktie i bolaget mot kontant betalning till en teckningskurs om 10,00 kronor per aktie. Teckningskursen och det antal aktier som varje personaloption berättigar till kan bli föremål för omräkning till följd av fondemission, split, emission eller liknande åtgärder.

· Att, i enlighet med styrelsens förslag och för att möjliggöra bolagets leverans av aktier enligt det långsiktiga personaloptionsprogrammet, genomföra en till SECITS riktad emission av högst 800 000 teckningsoptioner och godkänna att bolaget får överlåta teckningsoptioner.

Om SECITS-koncernen
Secits och Säkra utgör spjutspetsföretag inom säkerhets och trygghet, däribland kamera-, larm-, passagesystem, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar.


IR-kontakt

Arne Nyvelius CFO
investor@secits.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter via E-post.